Riri holder nr. 1 plassen på Billboard Social 50 listen for fjerde uke på rad. Rihanna er den nest mest populære artist på tabellen, med 11 uker på nr. 1 – bak Justin Bieber (27). Rihanna var også den første nummer én artisten på Social 50 da listen så dagens lys den 11. desember 2010. Social 50 listen rangerer de mest populære artistene på YouTube, Vevo, Facebook, Twitter og MySpace, ved hjelp av en formel som blander ukentlige tilførsler av venner / fans / tilhengere sammen med ukentlige artisters sidevisninger og ukentlige sang avspillinger.

Den største gevinsten på  Social50 denne uken var de fem søstrene som utgjør Cimorelli. Søstrene returnerer til til topp 10, da de hoppet 16-3, og nådde en ny høyde på lista. Hoppet kommer takket være jentenes videocover av Rihannas «Where Have You Been.»