Ne-Yo har avslørt at han har jobber med Rihanna i studioet i det siste på hennes 7 studio album.

«We Found Love» sangeren ble avbildet flere ganger forrige måned ved flere studioer i London der hun jobber med oppfølgeren til det store albumet «Talk That Talk». Sangeren Ne-Yo sier at han har skrevet for Rihanna og spilt inn noe i studioet med den barbariske skjønnheten de siste ukene.

 

“I just recently went in to do some stuff for Rihanna, you know,”  fortalte Ne-Yo eksklusivt til Capital FM denne uken. “She’s the hardest working woman in showbiz right now.

“She’s in the process of putting together a new album as we speak,” forklarer R&B stjernen. “I got in [the studio] with Stargate and  David Guetta and a few other people for that project, so I’m keeping busy man, I’m definitely keeping busy.”