bdayproject
Rihanna fyller 25 år den 20. februar og det er på tide å vise henne litt kjærlighet! Ikke gå glipp av dette prosjektet som vi er utrolig glade for å gjøre i samarbeid med blant annet RihannaDaily.com. Alle detaljene finner du under!

For årets bursdags-prosjekt ønsker vi sette sammen en spesiell side med bilder og historier fra fans over hele verden! Her på Rihanna.no konsentrerer vi oss om den norske navy, og håper alle dere flotte besøkende vil delta! Vi trenger at dere sender oss:

  1. Et bilde av deg selv der du lager et hjerte med hendene, akkurat slik Rihanna gjorde i Osaka i fjor. Legg til hva som helst Rihanna-relatert i bakgrunnen, slik som din albumsamling, plakater, osv. Vær kreativ! Du trenger bare å sende ett bilde.
  2. Hvis du har møtt Rihanna, og mener du har en spesiell historie du vil fortelle, skriv den ned og send den også. Vi plukker ut de beste til å være med i prosjektet. (Vi ser helst at du sender inn din historie på engelsk, men hvis dette ikke er mulig sender du den inn på norsk, så oversetter vi for deg om den blir valgt ut)

Bilder og historier sender du til rihannanorge@gmail.com og fristen er 14. februar.