wpid-tumblr_mhfbfsjRR91qzclrjo1_400.jpeg

Rihanna ser fantastisk ut på forsiden av den nyeste utgaven av magasinet Rolling Stone som kommer ut 1. Februar.

Her er noe av det 24-åringen valgte å dele med bladet:

Om det å ha vært sint på Chris Brown en veldig lang stund: «Jeg ville at han skulle føle på hvordan det var å miste meg. Kjenne konsekvensene av det. Så når alt (dette) kom tilbake traff det meg som et tonn med murstein. At, nå må du tulle med meg? Men jeg måtte være sann mot meg selv, og jeg kunne ikke begrave hva jeg følte.

Om det å vite at hun ville bli utsatt for kritikk på grunn av gjenforeningen med Chris: «Men jeg bestemte meg for at det var viktigere at jeg var lykkelig, og jeg skulle ikke la noens mening komme i veien for det. Selv om det er et feilgrep, så er det mitt feilgrep. Etter å ha vært plaget i så mange år, vært sint og mørk, vil jeg heller bare leve ærlig og ta konsekvensene av det. Jeg takler det. »

Om det at folk er opprørt over deres gjenforening: «Når du legger sammen brikkene sett fra utsiden er det nok ikke det vakreste puslespillet i verden. Du ser oss gå et sted, kjøre et sted, i studio, på klubben, og tror du vet. Men det er annerledes nå. Vi har ikke de type kranglene lengre. Vi snakker om (ting). Vi verdsetter hverandre. Vi vet akkurat hva vi har nå, og vi vil ikke miste det.»

Om meningen om at Chris Brown ikke har forandret seg basert på hans oppførsel: «Jeg vet at det oppfattes slik. Og det hjelper ikke. I lang tid var han virkelig sint, og han følte at han ikke kunne komme bort fra det, uansett hva han gjorde. Men det er så mange grunner til at jeg i det hele tatt revurderte å ha ham i livet mitt. Han er ikke det monsteret alle tror. Han er en god person. Han har et fantastisk hjerte. Han gir og er kjærlig. Og han er gøy å være rundt. Det er det jeg liker med ham – han får meg alltid til å le. Alt jeg vil gjøre er å le, egentlig – og jeg gjør det med ham «.

Om troen på at Chris Brown har forandret seg: «Selvfølgelig har alle sin egen mening om han, basert på hva han har gjort. Det vil alltid være der. Men han gjorde en feil, og han har betalt for det. Han har betalt så mye. Og jeg vet at det er en plass han aldri vil tilbake til. Og noen ganger trenger en person støtte og oppmuntring, ikke kritikk og dritt slenging.»

Om det å være den som støtter Chris Brown: «Vent. Tror du jeg her her for å rehabilitere Chris? Nei, nei, nei. Det er ikke min hensikt. Tro meg, det kunne jeg gjort fra starten av om jeg mente det var min jobb. Min jobb er å ta vare på meg selv – og det gjorde jeg. Jeg ville ikke vært her om jeg ikke trodde Chris var klar.»

Om det at folk er bekymret for henne med Chris Brown: «Jeg vet, og tro meg – det at folk bryr seg så mye får meg til å føle meg bra. Jeg tenker at det er bare noe som vil vises med tid. Det er ingenting jeg kan si for å overbevise deg akkurat nå. Men vi er på en fantastisk plass, og jeg kan ikke se oss noen gang gå tilbake.»

På hvor mye hun vil finne seg i fra Chris Brown fremover: «Hør, jeg skal fortelle deg akkurat nå: Jeg trenger ikke å finne meg i det. Hvis han gir meg det igjen, her er hva jeg gir ham: ingenting. Jeg bare går bort. Han har ikke den luksusen av å (kraftuttrykk) opp igjen. Det er bare ikke et alternativ. Jeg kan ikke si at ingenting annet vil gå galt. Men jeg er ganske solid i vissheten om at han avskyr det. Og jeg ville ikke ha gått så langt hvis jeg noen gang trodde det var en mulighet. »

Om det å ikke ta feil av hennes kjærlighet for svakhet: «Jeg kunne aldri identifisere seg med det ordet,» svak «. Jeg kunne ikke ha kommet ut av dette hvis jeg var svak. Ingen måte. »

Om det å lage hennes seneste album, Unapologetic: Vi hadde ikke en gang planer om å lage et nytt album i fjor. Men etter seks måneder kjente jeg at jeg bare måtte tilbake til studio. Å lage musikk er som å handle for meg. Hver sang er som et nytt par sko. Jeg elsker disse jeg har, disse er flotte – men hva er nytt? »

Om flyturen som skulle promotere Unapologetic: «Å, jeg hadde en flott tid. Moroa stoppet aldri for meg. Jeg likte hvert minutt av det. Og det har definitivt brakt mye oppmerksomhet til albumet -. Noe som var hele poenget »

Om det å kalle albumet Unapologetic som et svar til alle som mener hun burde være en bedre rollemodell: «Jeg kunne aldri fortelle en 10-åring å se på meg, fordi jeg vet at jeg ikke er perfekt. Det er ikke det jeg er her for.»

Om ryktene om at hun og Katy Perry er uenige fordi hun startet å date John Mayer: «Katy Perry kan date akkurat hvem hun vil! Uansett, hvem er jeg til å fortelle noen hvem de skal date? Jeg kunne aldri gi kjærlighets råd til noen!.»

Om hun noen gang kan tenke seg barn: «Absolutt! Men jeg skulle ønske jeg kunne bestille de.»

For mer, besøk RollingStone.com!