grammyslooksDet er straks den tiden av året igjen, Rihanna Navy.  Mens vi venter på å få se hva Rihanna har på seg under søndagens Grammy utdeling, tar vi et lite tilbakeblikk på hva hun har dukket opp med tidligere!

grammys20072007: Rihanna møtte opp for første gang i 2007 med en utrolig vakker grønn Roberto Cavalli kjole. På den tiden hadde hun naturlig brunt hår, klippet som bob.

grammys20082008: Neste år bestemte Rihanna seg for å bruke en vakker kongeblå kjole fra Zac Posens vår 2008 kolleksjon, som sto veldig fint til det nå korte, svarte håret.

grammys20102010: Etter et års fravær gjorde Rihanna comeback i 2010. Denne gangen var hun iført en hvit lang kjole med høy hals, åpen rygg og stein og fjær detaljering på overkroppen, fra Elie Saab Haute Couture. Rih hadde nå blondt hår og mørk undercut.

grammys20112011: Rihanna ankom den røde løperen under Grammy utdelingen i 2001 med en Jean Paul Gaultier som vakte oppsikt. Men dens hvite  horisontale striper med gjennomsiktig underlag ble hun kveldens snakkis på den røde løperen.

grammys20122012: «Dette er en samarbeid mellom Mr. Armani og meg.» sa Rihanna. «Jeg ville ha noe som var veldig Michelle Pfeiffer fra Scarface. Enkel, men sexy, og samtidig litt ganster.»

Fler flere hundre bilder, besøk vår Awards Shows kategori i galleriet.