rihanna41

  • Rihanna har annonsert en ny DWT dato, denne gangen i Abu Dhabi, Dubai. Billetter legges ut for salg 9. mai på www.ticketmaster.ae, og konserten holdes 19. oktober. Dette blir en konsert med kun ståplasser.
  • Klikk HER for å se en video av Diamonds World Tour boken. Bilder kan du se i galleriet vårt.
  • FHM har kåret de 100 mest sexy kvinnene i verden i 2013, og Rihanna kom inn på en sterk 2.plass, bare bak Mila Kunis.
  • Stay er blitt Rihannas 11. nr. 1 på Billboard Radio Songs, og Rih deler nå plassen for flest nr. 1 med Mariah Carey. Eller har singelen hoppet 6-3 på Billboard Hot 100
  • Russian Roulette har blitt VEVO sertifisert! Dette er Rihannas 12. video som når 100 millioner visninger, og Rih er nå artisten med flest VEVO sertifiserte videoer. Hennes konto, RihannaVEVO, har flere abonnenter enn noen andre VEVO kanaler og andre artist-kanaler.