balmainRIHANNA er det nye ansiktet til Balmain. Beskrevet som et «ikon» av merkets kreative direktør, Olivier Rousteing, er sangeren å se i den kommende vår/sommer 2014 kampanjen – ment å vises i blader fra og med januar. Kampanjen er deilig 80-talls, som man kan se på bilde av en krøllhåret Rihanna rocker en kjole under skuldre med gullkjede detaljering, avkortet støvler i gull, kjede belter og store mansjetter.

«Foran kameraet får hun deg til å føle at hun er den eneste jenta i verden,» fortalte Rousteing WWD. «Da kvinnen som inspirerer deg bærer dine kreasjoner, føles din visjon fullført.»

Reklame bildene ble tatt i New York av Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin, med styling av Mel Ottenberg – som også fungerer som Rihannas personlige stylist. Stjernen har tidligere frontet kampanjer for Armani Jeans.