fashionawardSuperstjerne Rihanna (26) tildeles pris for sin stilsans.

Både på og utenfor scenen er hun kjent for sine vågale antrekk som til tider kan være både dristige, uvanlige og avslørende. Mandag ble det kjent at artist Rihanna blir tildelt prisen for «moteikon» under den prestisjefylte CFDA Fashion Awards som går av stabelen den 2. juni i år, skriver People Style Watch.

CFDA Fashion Awards (Council of Fashion Designers of America) regnes som en av de viktigste prisutdelingene i motebransjen. Tidligere har Marc Jacobs og Mary Kate og Ashely Olsen bak merket The Row og Elizabeth and James vunnet priser. President for foreningen er av en av motebransjens mektigste kvinner, nemlig designer Diane Von Fürstenberg.

Rihanna har i en årrekke markert seg som et hett navn i motebransjen. Denne våren fronter hun Balmains kampanje, og under moteukene har hun blitt sett på første rad på en rekke store show. Hun har også prøvd seg som designer, og i 2013 lanserte hun tre kolleksjoner sammen med det britiske billigmerket River Island.
rihanna-looks-600x450

«Vi er stolte av å tildele Rihanna CFDAs pris som «årets moteikon» for hennes innvirkning på industrien som motebransjens mest spennende ambassadør i nyere tid», sier leder for CFDA, Steven Kolb, i en uttalelse.

Rihanna følger i fotsporene til tidligere vinnere Lady Gaga, Iman, Kate Moss, og Nicole Kidman og vil motta prisen 2. juni under den årlige CFDA Fashion Awards.

Kilde: Minmote.no.