tumblr_m8ls9vvA4k1qlbkodo1_500

  • Rihannas YouTube kanal passerte nylig 5 milliarder visninger! Hun er den første personen til å nå denne milepælen.
  • Sanger/sangskriver Sia, som skrev Rihannas «Diamonds», ble nylig spurt om hun hadde skrevet noen sanger som hun heller kunne tenkt seg å ha beholdt- og spilt inn selv, istedet for å gi de til andre artister. På det spørsmålet svarte hun: «Det er en som jeg akkurat ga til Rihanna. [Ler] Som så snart jeg spilte den for hennes manager, kastet han seg over den og [da] han forlot huset følte jeg meg syk. Jeg var liksom: «F-k.« Det skulle være på min sang, men han var hos meg og jeg spilte ham masse sanger. Og jeg var liksom: «Kanskje du vil like dette … ‘[Annet enn den] egentlig ikke, jeg mener jeg skrev» Perfume.’ Jeg ville ha holdt det for meg selv, men Britney [Spears] er en veldig søt jente og jeg var glad for å gi den bort. «
  • Ryktene har det til at Rihanna skal tilbringe tid i Paris neste måned for å promotere sin nyeste parfyme Rogue. Vi kommer tilbake med mer info så fort vi vet noe.. Parfymen er forresten nominert til ‘Favorite Celebrity Fragrance’. Stem HER.
  • Rihanna er nominert i hele 5 kategorier under natten Billboard Music Awards (Top female artist, Top R&B artist, Top rap song, Top touring artist, Top social artist), som sender live ifra MGM Grand Garden Arena i Las Vegas på den amerikanske kanalen ABC, 05:00 -08:00 norsk tid.