20. februar fylte Rihanna 27 år! Hun startet dagen med å spille inn en musikkvideo til en av de fem sangene hun har spilt inn for animasjonsfilmen ‘HOME’. Senere, når kvelden kom, ble hun overrasket av venner og kjente da de hadde stelt i stand en stor bursdagsfest! Iblant gjestene som feiret den store dagen fant vi blant annet Jay-Z, Beyonce, Queen Latifah, Naomi Campbell, Lee Daniels, Tyrese, Vin Diesel, Paris & Nicki Hilton, Mich Jagger og mange fler.


Rih ga også fansen en gave i form at et bilde tatt i sammenheng med R8:


Rihanna delte også bildet Instagram, men der la hun til noen fine ord på dagen:

27 years ago, my mother gave birth to her very first child at the tender age of 27! Life is never a piece of birthday cake, but I feel special that I was chosen by my Father in Heaven to make it here! And each year that goes by I am more grateful! Every day we wake up, means we get another chance at life….to live what we’ve learned and to discover even more, to be good to other people and to know that you are a part of their smile! I cherish these days, and I pray that God will spare my life to see many more! #Feb20

Festen varte til de tidlige morgentimene, og jammen ser det ut til at de feirer enda nå, flere dager etterpå! Du burde absolutt ta en titt på et par morsomme videoer Melissa & Leandra la ut, og vi håper Rih hadde tidenes feiring med sine aller nærmeste!