Da Rihanna satte seg på flyet til Paris trodde vi alle at hun dro dit for å sitte på første rad til de aller største klesdesignerne under Paris Fashion Week. Vi krysset fingrene lenge, men det skulle vise seg at Rih var i byen for andre grunner.

Hun har inngått et samarbeid med motehuset Dior, og i den sammenheng spilte de inn en reklamefilm og tok bilder til den fjerde delen av Diors Secret Garden kampanje. En talsperson for merket annonserte i dag at materialet vil komme en gang iløpet av våren.

Bilder fra settet

Tidligere Secret Garden filmer – som viser modeller i den nye kolleksjonen vandrende gjennom Versailles-slottet og dets spektakulære hager – ble filmet av Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin, og har vist modeller som Daria Strokus, Melissa Stasiuk og Xiao Wen Ju.

Se de tre forrige filmene på youtube: Del I, Del II, Del III.