Lanseringen av Rihannas kolleksjon med Stance har vært tema en stund, og dessverre ble den første tenkte norske lanseringsdatoen droppet. Nå tar vi sikte mot neste dato som er å finne i  November, husk at ingenting angående dato er sikkert, men det som ER sikkert er at kolleksjonen kommer!

Rihanna x Stance kommer til alle URBAN butikkene i Norge, de vil få inn 6 modeller a 6 stk, så kun 36 sokker per butikk, en oversikt over butikkene finner du her, så vil i tillegg hele kolleksjoner legges ut på UrbanShop.no dagen etter lanseringsfesten.

Vi kommer tilbake med bekreftelse på lanseringsdato så fort vi vet, men det vi kan si er at den finner sted i Oslo! En liten prisoversikt vi har laget kan vi legge ut mens vi venter, og ikke se bort ifra at vi har noen sokker som trenger et nytt hjem etterhvert..

Gjett om vi gleder oss til lansering!

Husk å følg oss på Twitter @RihannaNorge & Instagram @Rihanna.no så du ikke går glipp av noe.