Rihanna er forsidepike for andre gang på British Vogue (sjekk ut hennes første i 2011 her) denne måneden. Det annonserte hun selv på sine sosiale medier, i magasinet avslører hun eksklusivt  sitt samarbeid med skogiganten Manolo Blahnik.

I magasinet, som kommer for salg 10. mars, kan du se Rihanna ha på seg favorittene fra samarbeidet, et par thigh-high krystall-pyntet sko, -forteller hun Vogues Emily Sheffield at noen iført en av hennes seks design må passe på.

«Den dagen jeg ser en kvinne på gaten iført skoene mine … Jeg er synes synd på kvinnen fordi jeg kommer til å bokstavelig talt løpe etter henne og ropte:« Stopp! Selfie! Hvem er du? Hvor fikk du tak i dem? «Jeg kommer til å ha et øyeblikk!» sa hun begeistret, selv om ‘Work’ sangeren ikke nødvendigvis ville råde noen i å bruke dem på en date. «Avhenger av hva slags dater du prøver å ha,» lo hun. «Guuurl! Disse støvlene er farlige! Hvis du prøver å komme hjem til sengen, ikke bruk de skoene! Du vil bli kidnappet i disse støvlene, disse støvlene er trøbbel.»

Den denim-drevne kolleksjonen, Rihanna x Manolo Blahnik, vil være til salgs fom 5. mai. Den har paljetter og broderi inspirert av Rihannas hånd-tatoveringer.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/BChRRXdptZ1/ hidecaption=true width=500]
Klikk her for HQ og flere bilder

Kolleksjonen kommer i et begrenset opplag og inneholder seks stiler, et utvalg av sandaler, pumps og boots. Prisene varierer fra ca 6540,- til ca 30 000,- NOK. Kolleksjonen vil bli solgt på Manolo Blahnik butikker i London, New York og Hong Kong.

Blahnik sa sangerens «drive, lidenskap, kreativitet og stil har blitt reflektert i designet, med flotte resultater – Jeg tror alle kommer til å elske det de er i ferd med å se.» Han avviste å kommentere ytterligere.

rihanna-manolo-blahnik550

Når det kommer til hennes egen stilsans, som ofte hylles i pressen over hele verden, gir hun moren mye av æren for hennes holdning til klær.

«Å herregud, min mor – hun er en kvinnes kvinne,» sa hun. «Jeg var besatt av alt hun gjorde da, alt gikk med, hennes duft, skoene hennes og hennes skjerf … det var den glamour jeg ønsket å være en del av.»

Les hele intervjuet når magasinet kommer i hyllene 10. mars.