Riri ‘crushes it’ med hennes nyeste duft – sensuelle ‘woody notes'(les: samlebetegnelse som brukes for å referere til duftnoter fra trebaserte materialer) paret med lekne røde frukter og rosa musk(les: en hel klasse av duftende stoffer brukt som base-duftnoter i parfyme) for å skape en berusende duft med en unektelig morsomt, feminin vri. Et samarbeid mellom Rihanna og Natasha Cote av Givaudan(Givaudan er en sveitsisk produsent av smaker, dufter og aktive kosmetiske ingredienser), den vanedannende blomsterlukten åpner med en pulserende skvett av bergamott, saftig mandarin og vivacious rosa pepperkorn. Ved dens hjerte, er rosa rose betont med krydret ylang toppet i frisk sødme av røde bær for en appetittvekkende signatur; mens kremet musk, sedertre og sexy patchouli kombineres for å legge igjen et frodig, varig inntrykk.

…Nettopp.

Flasken, designet av Rihanna, inspirert av den opprinnelige Riri flasken, kombinerer en følelse av luksus og femininitet. De rike gylne tonene skaper en uimotståelig lokkelse som er fremhevet av en leken touch av rosa på den ytre esken. Det oppsiktsvekkende, luksuriøse smykker-inspirerte mønsteret på lokket er forlokkende å ta på, og blir overført til den ytre boksen for å skape en elegant, high-fashion kontrast til flaskens feminine linjer.

Crush by Rihanna vil være tilgjengelig på Macys, Macys.com og andre utvalgte forhandlere i begynnelsen av august 2016 for $ 60 EDP (3.4oz), $ 36 EDP (1.0oz), og $ 20 Rollerball (0.2oz). Og den første norske nettbutikken som får den inn tipper jeg er Douglas.no – men det kommer vi tilbake til!

Crush by Rihanna
Crush by Rihanna