Jeg skriver sjeldent innlegg om Rihannas ‘vanlige’ turer ut i offentligheten da sosiale media sprer de bildene så fort at det dessverre er bortkastet tid å legge ut noe her på hjemmesiden, for slike bilder følg @Rihanna.no på instagram der jeg poster alt, MEN denne nye looken til Rihanna fortjener virkelig et eget innlegg(!!).

Under sin siste dag i Paris satte Rihanna seg ned med sin hårstylist og steg opp av stolen med frisyren vi så lenge har ventet å få et gjensyn med;
rihanna_newyork_dinner_034

Jeg holdt på å dette ut av senga når jeg våknet til bildet hun selv delte på sin instagram, og siden har vi fått selfies og profesjonelle bilder hver eneste dag -og sosiale medier koker! rihanna_dinner_dreads_black_nyc_oct_6_2016_058 rihanna_dinner_red_dress_nyc_oct_5_2016_033 rihanna_newyork_1oak_002 rihanna_newyork_dinner_036 rihanna_out_about_manhattan_nyc_oct_5_2016_011 robmarley

Håper å se Robyn med denne frisyren en god stund til, for dreads er virkelig en stor favoritt innen Rihanna Navy!

Hva synes du om Rihannas nyeste frisyre?