Fredag morgen norsk tid ble endelig Rihannas FENTY BEAUTY lanserst globalt! Flere produkter kommer etterhvert, men i denne omgangen er det disse produktene som du kan få kloa dine i:

FENTYBEAUTY.COM

Rihanna og hennes Fenty Beauty team lanserte hele 40 forskjellige nyanser av sin Pro Filt’r Foundation, dette for at alle mennesker av alle hudfarger skal kunne finne sin farge. Flere av produktene er magnetiserte slik at de holder seg sammen på farten, dette gjelder både match sticks og de portable børstene du finner som en del av kolleksjonen.  Her finnes noe for alle og det er akkurat det som er visjonen:

 «FENTY BEAUTY WAS CREATED FOR EVERYONE: FOR WOMEN OF ALL SHADES, PERSONALITIES, ATTITUDES, CULTURES, AND RACES. I WANTED EVERYONE TO FEEL INCLUDED. THAT’S THE REAL REASON I MADE THIS LINE.»

Videre finner du highligther serien Killawatt som fåes i 10 forskjellige farger(4 duo og 2 single), Gloss Bomb som er en lip gloss i universal nude farge, Pro Filt’r Primer for den ultimate foundation applikasjonen , Invisimatte som absorberer blankhet og gir deg et filter look på farten -kommer i pudder og ark form, i tillegg til børster og en make up svamp.

Fenty Beauty kan du kjøpe hos FentyBeauty.com, Sephora.com og Harveynichols.com.