Som vi lenge har visst har regissør Peter Berg jobbet sammen med Rihanna om en dokumentar om hennes liv. I et nylig intervju Berg gjorde med Slash Film lettet han på sløret når spørsmål om dokumentaren kom opp.

“I think she’s an extraordinary young woman and it really is kind of a pretty comprehensive profile of what goes in to making her this talent that she is.” said Berg about the project. “The work ethic, the talent, luck, the hustle, the vision. She’s a really, really interesting woman and the movie will be out in about a month and half, two months we’ll be able to start showing it.”

Utifra dette er det altså kun en og halv til to måneder før filmen kommer ut!

Peter Berg regisserte Battleship(2012) der Rihanna spilte en våpenspesialist. Nå er det bare å vente tålmodig på utgivelsedato, jeg er ihvertfall utrolig gira på å se hvordan livet til Robyn Rihanna Fenty er fra en personlig ståsted!