Rihanna kan ikke anklages for å sitte på latsiden, for bare de siste tre dagene har hun gjennomført sitt først SavageX show under New York Fashion Week, holdt det årlige Diamond Ball, OG overrasket med å ta turen innom Sephora JC Penny i Brooklyn, NY for å feire Fenty Beauty sin 1års dag.

SavageX x NYFW

Satt til å være det siste showet under NYFW var det mye spenning rundt framvisningen. Rihanna er kjent for å bruke modeller i alle farger og fasonger for å spre kropps-positivitet, vise at kropp er kropp,og vi er alle vakre uansett farge. Her skuffet hun så absolutt ikke, nedover runway’en kom det også høygravide kvinner i lekre plagg fra undertøymerket i et spektakulært show som mikset dans og moteshow. På laget hadde Rihanna også med seg den norske proffdanseren Mona Berntsen(28).

– Hele prosjektet handlet om å hylle kvinner og mangfold, så det å være en del av en gjeng med så forskjellige bakgrunner som nå gikk sammen for noe mye større enn oss selv var utrolig fint, sier Berntsen til MinMote.

SavageX er mote for alle, og kolleksjonene kan kjøpes via SavageX.com eller Zalando.no(noe mindre utvalg).

Diamond Ball

Årets Diamond Ball holdt Rihanna i New York kvelden etter hennes NYFW debut med undertøymerket SavageX. Der møtte mange celebre gjester opp for å støtte opp under og donere til Clara Lionel Foundaton som jobber for utdanning tilgang til helsetjenester.

Fenty Beauty

Rihanna la uanmeldt ut ett klipp på sin Instagram i natt norsk tid og tok dermed turen til JC Penny og Sephora i Brooklyn for å feire Fenty Beauty sin 1 års dag!