FENTY X PUMA

Kjøp FENTY x PUMA tollfritt via:

Nelly.com   Zalando.no   Junkyard.no
Høyer.no(kun sko)   Boozt.com   Caliroots.no

Fall 2016
Rih debuterte hennes første store design samarbeid med Puma i februar 2016 etter å ha blitt merkets kreative direktør. Rihanna lot fans se avdukingen av kolleksjonen, som fant sted under New York Fashion Week, live via Periscope og Facebook. I den etterlengtede kolleksjonen fant man rekonstruerte stykker, minimalistisk design, og mange oversized plagg for de som elsker komfort.

Spring 2017

Som en av de største popstjernene på planeten, er ikke Rihanna en kvinne som lett blir imponert. Og likevel, det er noe om Paris som har sin stjernestreng. Det er delvis derfor hun valgte å vise sin nye Fenty x Puma-kolleksjon på Hôtel Salomon de Rothschild, et statelig 1800-tallsherberge i den åttende arrondissementet i byen. Du må reise rundt 45 minutter vest for å finne utgangspunktet for hennes inspirasjon: Versailles slott. Det er i de forgylte gangene, en gang bebodd av Marie Antoinette, at Rihanna filmet sin kampanje for Dior tilbake i 2015. Som mange besøkende på eiendommen, forlot Rihanna helt fortryllet av stedet og den ekstravagante livsstilen til Frankrikes siste dronning før revolusjonen.

Fall 2017

For hennes tredje kolleksjon med Puma dro Rihanna til biblioteket – Bibliotheque Nationale de France (Nationaltheatret i Frankrike) på Rue de Richelieu for å være presis – der hun viste fram Fall 2017 kolleksjonen den 6. mars 2017.

The Fenty University-kolleksjonen ble presentert mot et bakteppe av tre-etasjers høye bibliotekstakker med modeller som gikk langs lange biblioteksbord – grønne- skyggelagte lamper og bøker var spredt omkring for den ultimate University følelsen.

Spring 2018
Rihanna’s brukernavn på Instagram er BadGalRiRi for en grunn. Popstjernen har en umettelig appetitt for fare, og hennes risikovurderende slynger gjennomsyrer alt hun gjør, ikke minst hennes stilfølelse. Hun ga motebevisste adrenalinske junkier noe å huske, da hun åpnet hennes Fenty x Puma show på Park Avenue Armory med en trio av daredevil motocross-stuntmenn som gjorde blendende 360 ​​grader triks over fjellene med rosa sand på catwalk nedenfor.

Kolleksjonen selv var delvis X Games inspirert, med en rekke klassiske surfe referanser kastet inn for godt mål. I tillegg til biker shorts og scuba onesies, var det moderne iterasjoner av frekke 1980-svømmetrender, inkludert french-cut badedrakten, som antageligvis har vært et hot-button emne på strender over hele landet i sommer.