30.oktober 2011 gjestet Rihanna et utsolgt Oslo Spektrum med hennes fantastiske Loud Tour! Vi 3 i Rihanna.no var alle så heldige å være der, og en av oss fikk også møtt vårt idol under meet & greet etter konserten.

Forsøkene på å twittre under konserten for alle dere som ikke hadde mulighet til  være der ble lammet av det faktum at signalene ikke gikk igjennom så alt for ofte. Uansett var vi nok alle så trollbundet av den syngende skjønnheten fra Barbados at det var vanskelig å gjøre to ting samtidig.

Uten å gå for mye inn i detaljer kjørte Rihanna denne set-listen i Spektrum:

– Only Girl(In the World) [Video][Video][Video]
– Disturbia[Video 3.00->][Video]
– Shut Up and Drive[Video]
– Darling Nikki[Video]
– S&M[Video]
– Skin [Video]
– Raining Men[Video]
– Hard[Video]
– Breakin’ Dishes[Video 3:00->]
– The Glamorous Life[Video 5:50->][Video-Trommesolo]
– Run This Town / Live Your Life [Video]
– Unfaithful [Video]
– Hate That I Love You[Video]
– California King Bed[Video]
– What’s My Name [Video]
– Rude Boy[Video]
– Cheers (Drink to That)[Video]
– Don’t stop the Music [Video]
– Love The Way You Lie (part 2) [Video]
– Umbrella[Video]

Oda i Rihanna.no tok en del bilder fra første rad, og de kan du se her!

Alexander fra Rihanna.no filmet litt fra første rad, og det kan du se her!

[Marte] Etter et forrykende show ble Oslo Spektrum tømt uten at jeg egentlig fikk det med meg. Jeg hadde kjøpt meg Platinum Experience, noe som tilsa at jeg fikk sitte på første rad i seksjon 109, og at jeg fikk møte Rihanna etter konserten! Den store mengden av personer bak scenen, deriblant kronprinsparet og Stargate, gjorde meet & greet veldig kort og hver enkelt fikk bare utveksle noen få ord med idolet sitt. Men uansett, de 3000,- kronene var verdt det og jeg hadde lett gjort det igjen!

Neste gang Rihanna bestemmer seg for å besøke Norge håper vi virkelig at hun bestemmer seg for flere datoer i Oslo Spektrum, eller kanskje en kveld i Trondheim også?

 

Har du bilder eller noe du vil fortelle fra konserten til Rihanna i Oslo Spektrum 30.oktober? Da er du hjertelig velkommen til å sende hva du måtte ønske til vår epost-adresse: RihannaNorge@gmail.com