Rihanna.no/Rihanna Norge drives av Marte & Alexander. Vi har ingen direkte kontakt med Rihanna eller hennes team, men er i tett samarbeid med Rihannas offisielle fanside RihannaDaily.com. Vi er norges største fanside for Rihanna og jobber hardt for å fortsette å være akkurat det!

Alexander: 21 år, kommer fra Halden men bosatt i Oslo. Jeg har vært Rihanna fan siden hennes første album, Music Of The Sun. A Girl Like me var det aller første Rihanna albumet jeg eide. Jeg og min bestevenn lagde en egen piczo side vi dedikerte til bilder og info om Rihanna veldig tidlig, det var vel da jeg startet å bli en skikkelig fan. Det beste albumet av rihanna, etter min mening, er Rated R.

Jeg håper veldig på å få sjansen til å møte Rihanna i fremtiden!

 

Marte:
Jeg er 28 år, bosatt i Trondheim, og har vært Rihanna-fan siden første gang jeg hørte Pon de Replay på Mina på P3. Dette var før det bare var å gå inn på Internett å søke opp musikken du ville høre, og i starten fikk jeg ikke med meg artistnavnet, så jeg hørte på P3 hver mulige stund å ventet på at den unge jenta fra Barbados skulle bli lest opp så jeg fikk hørt min nye yndlings-sang. Lite viste jeg at hun skulle bety så mye for meg å bli min absolutte favoritt i lang tid fremover!

Etter 6 år som fan var jeg så heldig å få møte idolet mitt etter hennes konsert i Oslo Spektrum 30. oktober 2011. Det øyeblikket lever jeg godt på den dag i dag, og håper alle dere andre får samme mulighet en dag!