Tirsdag 16. desember annonserte PUMA at de var gått inn i et flere års samarbeid med superstjernen Rihanna. Rih vil nå være den globale ambassadøren for den kvinnelig trenings kategorien i selskapet, og fungere som kreativ direktør for «PUMA Kvinne».

Fansen kan forvente at PUMA og Rihanna tar en frisk, fremtidsrettet og utradisjonell tilnærming til idrett, fitness og livsstil – innarbeide Rihannas personlighet, kjærlighet til sport, ånd og stil i det voksende fottøy og klær segmentet. Ikke fremmed for å bryte formen med skjønnhet, mote og livsstil trender, vil Rihanna, med PUMAs støtte, bringe sin personlig touch og kreativitet til den atletiske verden.

Da det ble snakk om den nye partnerskapet med PUMA, sa Rihanna:

«Det er flott å finne et merke som feirer styrke og individualitet. Jeg kunne ikke tenke meg en mer perfekt partner å samarbeide med som en kreativ direktør. Jeg er spent på dine vegne for å se hva Puma og jeg kommer opp med.

Rihanna vil spille en hovedrolle i PUMAs merkevarekampanje Forever Faster og bli omtalt sammen med mange av PUMAs verdensklasse utøvere som Usain Bolt og Sergio Aguero. PUMA og Rihanna vil lansere flere fan-relaterte aktiviteter gjennom samarbeidet rundt om i verden, som for eksempel forbruker og utsalg arrangementer, trening og fitness innhold på sosiale media og produktprogrammer.

PUM_Rihanna_Gallery

Besøk PUMAs hjemmesider

Mer info på vei!